Skipp navigasjon

Årets summer interns har ankommet Oslo Economics

03.07.2023 - Jobb i Oslo Economics

Hver sommer tilbyr Oslo Economics internship for dyktige og engasjerte økonomistudenter. Årets interns er nå på plass for sommeren, og de har allerede kommet godt i gang med arbeidet. Studentene får mulighet til å delta i en rekke ulike prosjekter i løpet av tiden sin hos oss, og får på denne måten et bredt innblikk i hvordan det er å jobbe i Oslo Economics.

Studentene forteller at de føler seg godt tatt imot og som en integrert del av Oslo Economics, da de har fått være med på kundeprosjekter fra dag én. De er inkluderte i prosjekter som fullverdige medlemmer, og får delta på alt fra kundemøter til intervjuer, dataanalyse, litteratursøk og rapportskriving. De forteller at oppgavene er både lærerike og morsomme, og at de opplever det som givende å bidra i utviklingen av analyser og utredninger for viktige beslutningstakere i samfunnet.

I sommer er følgende interns i Oslo Economics: Andreas Zakariassen, Harald Svartsund, Håvard Sæther, Marthe Linnestad Storo, Selma Melsom, Wilhelm Medhus og Yngvar Bonde. Årets studenter har bakgrunn fra NHH, UiO, NTNU og Universität Mannheim.

Vi gleder vi oss til å jobbe videre med våre interns gjennom sommeren!

Er du student og interessert i internship i Oslo Economics? Følg oss på sosiale medier, eller se våre karrieresider  for mer informasjon.

Kontakt
Magne Krogstad Asphjell
Magne Krogstad Asphjell
Relevante artikler