Skipp navigasjon

Årets summer interns har ankommet Oslo Economics

05.07.2024 - Jobb i Oslo Economics

Hver sommertilbyr Oslo Economics internship for dyktige og engasjerte økonomistudenter. Årets interns skal være hos oss i seks uker mellom juni og august, og har allerede kommet godt i gang med arbeidet. Studentene får mulighet til å delta i en rekke ulike prosjekter i løpet av tiden hos oss, og får på denne måten et godt innblikk i livet hos Oslo Economics.

Oslo Economics har stor glede av våre interns i gjennomføringen av pågående prosjekter. Studentene forteller selv at de har fått meningsfylte og spennende oppgaver i både tilbudsprosesser og kundeprosjekter, og setter pris på ansvaret og tilliten de får. De opplever arbeidsmiljøet som inkluderende, og ser frem til resten av perioden de skal ha hos oss.

I sommer er Maria Svege Iglebæk, Ada Renslo, Valeria Wolff, Kornelius Mølmann Fuglem, Emma Wilhelmsen, Anne Stine Kaaen, Henrikke Præsttun, Fabian Ambrose interns ved vårt kontor i Oslo, og Nora Damlien og Gustav Marøy er interns ved vårt kontor i Bergen. Årets studenter har bakgrunn fra NHH, NTNU, UiB og UiO.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med våre interns!

Er du student og interessert i internship i Oslo Economics? Følg oss på sosiale medier, eller se våre karrieresider for mer informasjon.

Kontakt
Jostein Skaar
Jostein Skaar
Magne Krogstad Asphjell
Magne Krogstad Asphjell
Relevante artikler