Skipp navigasjon

Personvern­erklæring

Webanalyse

Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på osloeconomics.no for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google:Reservering mot google analytics

Google analytics

Oslo Economics bruker statistikkverktøyet google analytics. Verktøyet bruker cookies for å analysere hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre. Dataene som blir generert av cookien, inkludert ip-adressen din, blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Informasjonen om trafikk på våre nettsider lagres i Google Analytics i 56 måneder. 

Personopplysninger i forskningsprosjekt

I forskningsprosjekter samler vi noen ganger inn og behandler personopplysninger. Slike opplysninger behandles konfidensielt og i samsvar med personopplysningsregelverket. Opplysninger oppbevares aldri på servere forbundet med nettsiden osloeconomics.no. Her kan du lese om behandling av personopplysninger i forskningsprosjekter:

Behandling av personopplysninger i forskningsprosjekter