Skipp navigasjon

Jobb i Oslo Economics

Oslo Economics er et av landets ledende miljøer innenfor samfunnsøkonomisk rådgivning. Arbeidshverdagen er variert med gode muligheter til å jobbe med dagsaktuelle og faglig interessante problemstillinger. Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder, og vi kan tilby et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø.

Vi har den nødvendige erfaringen for å knytte fagkunnskap til våre kunders omgivelser og behov. Vi arbeider innenfor bransjer som konkurranse- og næringsøkonomi, helse og legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, arbeidsmarked, ressurser, bærekraft og energi, innovasjon og IKT, og kultur og medier.

Våre analyser gir grunnlag for gode beslutninger, og vi gir råd til både myndigheter, bedrifter og organisasjoner. Problemstillingene vi jobber med ligger i skjæringspunktet mellom marked og politikk. Derfor er vi en perfekt arbeidsplass for økonomer som er interesserte i hvordan samfunnet formes. Vi er interesserte i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Hos oss er mye ansvar fra første dag en selvfølge.

Vi arbeider hardt for å ta vare på et godt arbeidsmiljø som tiltrekker seg de beste hodene. Kontinuerlig læring og utvikling for hver medarbeider er spesielt viktig for oss. Vi er et relativt ungt miljø med engasjerte medarbeidere som holder til sentralt i Oslo.

Vi opplever sterk vekst og vil gjerne høre fra økonomer som vil bidra til å styrke vårt fagmiljø. Følg med på vår karriereside hvis du ønsker å søke jobb hos oss.

Kontakt oss
Jostein Skaar
Jostein Skaar