Skipp navigasjon

Årets winter interns har ankommet Oslo Economics

05.01.2024 - Jobb i Oslo Economics

Hver vinter tilbyr Oslo Economics internship for dyktige og engasjerte økonomistudenter. Årets interns skal være hos oss i seks uker mellom desember og februar, og har allerede kommet godt i gang med arbeidet. Studentene får mulighet til å delta i en rekke ulike prosjekter i løpet av tiden hos oss, og får på denne måten et godt innblikk i livet hos Oslo Economics.

Oslo Economics har stor glede av våre interns i gjennomføringen av pågående prosjekter. Studentene forteller selv at de synes internshipet så langt har vært lærerikt, og opplever at det gir en rask og effektiv innføring i hvordan det er å jobbe som konsulent og samfunnsøkonom. De trekker frem at det er spennende å være del av flere ulike prosjekter, og at de setter pris på å være med å bestemme hva slags prosjekter de kan jobbe med.

I vinter er følgende interns i Oslo Economics: Eirik Heggdal Evensen, Konrad Kristofer Reksjø Almås, Martin Aasheim, Marcus Hasselberg Ness, Vilde Bergkvam, Cornelie Erlandsen, Mireille Solum Caspari og Maja Sofie Lundeby. Årets studenter har bakgrunn fra NHH, NTNU og UiO.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med våre interns!

Er du student og interessert i internship i Oslo Economics? Følg oss på sosiale medier, eller se våre karrieresider for mer informasjon.

Kontakt
Jostein Skaar
Jostein Skaar
Magne Krogstad Asphjell
Magne Krogstad Asphjell
Relevante artikler