Skipp navigasjon

Fjorten nye ansatte i Oslo Economics

22.09.2022 - Jobb i Oslo Economics

Oslo Economics fortsetter å vokse, og så langt i 2022 har vi tatt imot fjorten nye engasjerte og kunnskapsrike konsulenter. De fleste av disse startet opp i august, og har allerede begynt å ta fatt i spennende arbeidsoppgaver og prosjekter.

Våre nye konsulenter i høst er Klara Wade, Mina Henni Røhme, Martine Bergh Gundersen, Simon Lysø Svinø, Emilie Aandahl, Arne Lyshol, Jan Petter Fedje, Magnus Kvåle Helliesen og Thea Ringstad. Tidligere i år startet også Carl-Petter Haugland, Erik Bucher Johannessen, Lene Elisabeth Grimstad, Ingunn Gotland Roll og Ingunn Bruvik Gjersvik.

Samlet styrker alle våre nye kollegaer et allerede solid fagmiljø innenfor konkurranseøkonomi, helseøkonomi, empirisk metode, miljø- og ressursøkonomi, samferdsel og samfunnsøkonomiske analyser. Vi gleder oss til å jobbe sammen med dem i tiden som kommer.

Kontakt
Rolf Sverre Asp
Rolf Sverre Asp
Relevante artikler