Skipp navigasjon

Lytt til #PolyPod: Hva bør gjøres med regler og praksis for offentlige anskaffelser?

05.08.2022 - Offentlig sektor

Svend Boye i Oslo Economics har bidratt i siste episode av Polyteknisk Forenings podcast #PolyPod om hva som bør gjøres med regler og praksis for offentlige anskaffelser, som nå er sluppet.

Offentlig sektor kjøper varer og tjenester for over 600 milliarder kroner hvert år, og i podcasten diskuterer Boye, sammen med generalsekretær i Polyteknisk Forening, Mette Vågnes Eriksen, førsteamanuensis ved Norges Handelshøyskole, Malin Arve, og førsteamanuensis ved BI i Oslo, Jon Bingen Sande, hva som er de riktige reglene for offentlige anskaffelser fremover og hvordan praksisen innenfor reglene kan forbedres.

Du kan høre episoden her.

Kontakt
Rolf Sverre Asp
Rolf Sverre Asp
Relevante artikler