Skipp navigasjon

Bli kjent med Oslo Economics gjennom et sommerinternship i våre nye lokaler i Bergen

12.02.2024 - Uncategorized @no

Vil du bli bedre kjent med et av landets ledende miljøer innenfor samfunnsøkonomisk rådgivning? 21. mars er det offisiell åpning av Oslo Economics’ nye lokaler på Torgalmenningen i Bergen! I forbindelse med kontoråpningen søker vi etter kandidater til sommerinternships ved det nye Bergenskontoret. Som intern i Oslo Economics vil du få mulighet til å jobbe med dagsaktuelle og faglig interessante problemstillinger.

Oslo Economics tilbyr økonomiske analyser og gir råd til bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Våre analyser gir innsikt i komplekse problemstillinger og gir kundene grunnlag for å treffe gode beslutninger.

Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder og knytter denne kunnskapen til våre kunders omgivelser. Vi arbeider innenfor bransjer som konkurranse- og næringsøkonomi, helse og legemidler, samferdsel, energi, offentlig forvaltning, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media. Vi ønsker å bli bedre kjent med spennende kandidater og ser etter sommerinterns for 2024.

  • Har du spesialisering innen samfunnsøkonomi, eller er du interessert i hvordan samfunnet formes?
  • Har du gode akademiske resultater?
  • Har du gode skriftlige og muntlige formuleringsevner?
  • Vil du bli kjent med et ledende fagmiljø?

Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Søkere som forventes å være ferdige med studiene i løpet av 2025 eller 2026 vil bli prioritert.

Vi arbeider hardt for å ta vare på et godt arbeidsmiljø som tiltrekker seg de beste hodene. Vi er et relativt ungt og spennende miljø, og jobber alltid i team. Oslo Economics’ avdeling i Bergen finner du i Markeveien 1C.

Jobbsøknader sendes inn her innen 14. april 2024.

Interessert i fast stilling i Oslo Economics? Se her.

Kontakt gjerne Jostein Skaar eller Rolf Sverre Asp for mer informasjon om jobbmulighetene i Oslo Economics.

Kontakt
Rolf Sverre Asp
Rolf Sverre Asp
Relevante artikler