Skipp navigasjon

Rekordmange med summer internship i Oslo Economics

26.06.2020 - Uncategorized @no

Oslo Economics tilbyr internship for dyktige og engasjerte studenter, og for sommeren 2020 er nå studentene kommet i gang. Mellom juni og august vil ni interns ta del i prosjektarbeid og bidra i utredninger innen dagsaktuelle og samfunnsrelaterte temaer. 

Til tross for myndighetenes pågående smittevernstiltak, har det vært ønskelig at alle interns får oppleve en tilnærmet normal arbeidssituasjon i Oslo Economics. Derfor, mens en betydelig andel av våre konsulenter fortsatt arbeider fra hjemmekontor, tilbys hver intern muligheten til å være fysisk til stede i våre lokaler i Oslo.

Studentene selv beskriver det som veldig fint å få muligheten til å oppleve arbeidshverdagen i Oslo Economics på tross av den spesielle situasjonen, og gleder seg til å kunne praktisk anvende kunnskapen sin i analyser av faglig relevante problemstillinger.

Oslo Economics er glade for tilgangen på så mange dyktige og engasjerte unge økonomer i sommerperioden, og vil ha stort utbytte av våre interns i gjennomføringen av våre pågående prosjekter. Vi er spesielt glade for at det er mulig å gjennomføre våre internships som planlagt, selv om den pågående pandemien skaper utfordringer i store deler av næringslivet og gjør arbeidshverdagen mer krevende for mange.

Følgende ni er summer interns i Oslo Economics i 2020: Magnus Strand Helberg, Morten Schjødt-Osmo, Hedda Rytter Tveiten, Øivind Geheb Schothorst, Solveig Borkenhagen, Susanne Gerda Værnø, Colin Brustad, Andreas Sæther og Ådne Tverfjell Madsen.

Er du student og interessert i internship i Oslo Economics? Klikk her for mer informasjon om programmet. 

Relevante artikler