Skipp navigasjon

Oslo Economics søker engasjerte økonomer

18.08.2017 - Uncategorized @no

Oslo Economics er i sterk vekst, og vil derfor gjerne høre fra dyktige økonomer som kan bli en del av vårt team. Som konsulent i Oslo Economics får du mulighet til å jobbe med viktige samfunnsspørsmål i et ledende fagmiljø.

Oslo Economics tilbyr økonomiske analyser og gir råd til bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Våre analyser gir innsikt i komplekse problemstillinger og gir kundene grunnlag for å treffe gode beslutninger.

Våre konsulenter har den nødvendige erfaringen for å knytte fagkunnskap til våre kunders omgivelser. Vi arbeider innenfor bransjer som konkurranse- og næringsøkonomi, helse og legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, energi, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media..

Vi er både interesserte i kandidater med noen års arbeidserfaring og nyutdannede eller snart ferdige kandidater. Du er en faglig engasjert økonom med samfunnsinteresse, gjerne med akademisk bakgrunn innenfor samfunnsøkonomi. Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Du bør ha god formuleringsevne på norsk og gode eksamensresultater fra høyere økonomisk utdanning (MSc, PhD).

Vi imøteser din søknad med vedlagt CV og karakterutskrifter på karriere@osloeconomics.no innen 18.09.2017.

Oslo Economics søker også etter summer interns for 2018, les mer om disse stillingene her.

Kontakt gjerne Jostein Skaar eller Rolf Sverre Asp for mer informasjon om Oslo Economics.

Relevante artikler