Skipp navigasjon

Oslo Economics søker engasjerte økonomer

26.10.2016 - Uncategorized @no

Oslo Economics er fortsatt i sterk vekst, og vil gjerne høre fra dyktige økonomer som kan bli en del vårt team. Som konsulent i Oslo Economics får du mulighet til å jobbe med viktige samfunnsspørsmål som en del av et ledende fagmiljø

Oslo Economics tilbyr økonomiske analyser og gir råd til bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Våre analyser gir innsikt i komplekse problemstillinger og gir kundene grunnlag for å treffe gode beslutninger.

Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder. Vi har den nødvendige erfaringen for å knytte fagkunnskap til våre kunders omgivelser. Vi arbeider innenfor bransjer som konkurranse- og næringsøkonomi, helse/legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, energi, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media. Vi opplever en stadig økende oppdragsmengde og søker flere medarbeidere.

Vi er både interesserte i kandidater med noen års relevant arbeidserfaring og helt nyutdannede (snart ferdige) kandidater. Du som vil jobbe hos oss er en faglig engasjert økonom med samfunnsinteresse, gjerne med akademisk bakgrunn innenfor samfunnsøkonomi. Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Du bør ha god formuleringsevne og gode eksamensresultater fra høyere økonomisk utdanning (MSc, PhD).

Vi imøteser din søknad med vedlagt CV og karakterutskrifter på karriere@osloeconomics.no innen 16. november 2016.

Kontakt gjerne Jostein Skaar eller Rolf Sverre Asp for mer informasjon om Oslo Economics.

Relevante artikler