Skipp navigasjon

Summer internship 2017

12.09.2016 - Uncategorized @no

Vil du bli bedre kjent med et av landets ledende miljøer innenfor samfunnsøkonomisk rådgivning? Vi søker etter kandidater til summer internship 2017.

Oslo Economics tilbyr økonomiske analyser og gir råd til bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Våre analyser gir innsikt i komplekse problemstillinger og gir kundene grunnlag for å treffe gode beslutninger.

Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder. Vi har den nødvendige erfaringen for å knytte fagkunnskap til våre kunders omgivelser. Vi arbeider innenfor bransjer som konkurranse- og næringsøkonomi, helse/legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, energi, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media. Vi ønsker å bli bedre kjent med spennende kandidater, og ser etter summer interns for sommeren 2017

  • Har du spesialisering innen samfunnsøkonomi, eller er du interessert i hvordan samfunnet formes?
  • Har du gode akademiske resultater?
  • Har du gode skriftlige og muntlige formuleringsevner?
  • Vil du bli kjent med et ledende fagmiljø?

Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Som intern i Oslo Economics vil du få mulighet til å jobbe med dagsaktuelle og faglig interessante problemstillinger.

Vi arbeider hardt for å ta vare på et godt arbeidsmiljø som tiltrekker seg de beste hodene. Vi er et relativt ungt miljø med engasjerte medarbeidere. Oslo Economics holder til i trivelige lokaler i Vika, sentralt i Oslo.

Vi imøteser din søknad med karakterutskrift på karriere@osloeconomics.no innen 19. september 2016.

Relevante artikler