Skipp navigasjon

Svend Boye og Hans Rognlien til Oslo Economics

24.05.2016 - Uncategorized @no

Vi har gleden av å ønske Svend B. Boye og Hans David Rognlien velkommen til Oslo Economics. Begge tiltrer i juni.

Svend er siviløkonom med fordypning i finans fra BI i Oslo og bachelor i samfunnsøkonomi fra universitet i Fribourg (Sveits). Han skrev masteroppgave innen atferdsøkonomi og bacheloroppgave om boligprisstatistikk. Svend har tidligere jobbet som konsulent i Arkwright Consulting og senioranalytiker i Statnett. Han er flytende i fransk og tysk, i tillegg til norsk og engelsk.

Hans er utdannet samfunnsøkonom med mastergrad fra Universitetet i Bergen (UiB). Han har spesialisering innen økonometri og har hatt et utvekslingsopphold ved Toulouse School of Economics. I masteroppgaven analyserte han Statens Vegvesen sine anbefalinger av alternativer (traséer) til kommuner i konsekvensutredninger med samfunnsøkonomiske analyser av vegprosjekter. Ved siden av studiene jobbet Hans som seminarleder ved UiB.

Relevante artikler