Skipp navigasjon

Oslo Economics søker flere dyktige konsulenter

26.10.2015 - Uncategorized @no

Oslo Economics er fortsatt i sterk vekst, og vil gjerne høre fra dyktige økonomer som kan bli en del vårt team. Som konsulent i Oslo Economics får du mulighet til å jobbe med viktige samfunnsspørsmål som en del av et ledende fagmiljø.

Oslo Economics er et rådgivingsselskap i skjæringspunktet mellom marked og politikk. Våre oppdragsgivere er bedrifter, advokatfirmaer, myndigheter og organisasjoner. Vi har rammeavtale med Finansdepartementet og helseforetakene om å kvalitetssikre store investeringsprosjekter og er det ledende konkurranseøkonomiske miljøet i Norge.

Vi arbeider innenfor bransjer som helse/legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, energi og petroleum, IKT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media. Vi opplever en økende oppdragsmengde og søker flere medarbeidere.

Vi er både interesserte i kandidater med noen års relevant arbeidserfaring og helt nyutdannede (snart ferdige) kandidater. Du som vil jobbe hos oss er en faglig engasjert økonom med samfunnsinteresse, gjerne med akademisk bakgrunn innenfor samfunnsøkonomi. Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Du bør ha god formuleringsevne og gode eksamensresultater fra høyere økonomisk utdanning (MSc, PhD).

Vi imøteser din søknad med vedlagt CV og karakterutskrifter på post@osloeconomics.no innen 15. november 2015.

Kontakt gjerne Jostein Skaar eller Rolf Sverre Asp for mer informasjon om Oslo Economics.

Relevante artikler