Skipp navigasjon

Velkommen til frokostmøte om merverdiavgift og bøker

08.09.2014 - Uncategorized @no

Oslo Economics presenterer onsdag 10/9 en ny rapport om merverdiavgift og bøker.

På oppdrag fra Bokhandlerforeningen, Forleggerforeningen og de norske forfatter og oversetterforeningene har Oslo Economics gjort en konsekvensanalyse av ulike merverdiavgiftscenarier for bøker. Rapporten viser hvordan ulike merverdiavgiftssatser på bøker får konsekvenser for blant annet antall utgivelser, lesing, priser, salg og forfatterøkonomi. Oslo Economics har vurdert både hva som best vil fremme litteraturpolitiske mål og hva som gir  mest samfunnsøkonomisk nytte.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål etter presentasjonen.

Presentasjonene holdes i Oslo Economics lokaler i Dronning Mauds gate 10 klokken 8.30-9.15.

Relevante artikler