Skipp navigasjon

Ørjan Berg

Ørjan Berg er utdannet samfunnsøkonom (MSc) fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU), med spesialisering innen klima-, miljø- og naturressursøkonomi, og utviklingsøkonomi. Utdanningen har spesielt tygde innenfor kvantitative metoder og dataanalyse. Han har også hatt et utvekslingsopphold ved Queensland University of Technology i Brisbane, Australia.

I Oslo Economics har Ørjan arbeidet med flere evalueringer og utredninger innenfor ulike tema. Han har blant annet deltatt i kartlegginger og evalueringer av offentlige tilskuddsordninger og investeringsprosjekter og samfunnsøkonomiske analyser. Ørjans interesser er langstrakte, men han trives spesielt godt i krysningspunktet mellom klima og miljø, teknologi og samfunn. I Oslo Economics har Ørjan hatt kjerneområder innen grønn omstilling, offentlige virkemidler på klima- og miljøområdet og utviklingsøkonomi.

Ørjan har god erfaring med bruk av ulike utredningsveiledere, slik som DFØs evalueringsveileder og OECDs evalueringsmodell, og har kompetanse på bruk av både kvantitative og kvalitative metode. Han har erfaring med å gjennomføre intervjuer, spørreundersøkelser og workshops fra ulike prosjekter, og har jobbet mye med dataanalyse og statistikk. Han har også erfaring som hjelpelærer i et kurs i anvendt statistikk på masternivå.

Ørjan har også erfaring fra Rambøll Management Consulting, hvor han har jobbet med spørreskjemaundersøkelser- og analyser. Her har han bidratt på en rekke brukerundersøkelser og kartlegginger og har opparbeidet kompetanse på planlegging, oppsett og gjennomføring av spørreundersøkelser til ulike formål.

Relevante artikler