Skipp navigasjon

Årets summer interns er ankommet Oslo Economics

28.06.2021 - Jobb i Oslo Economics

Hver sommer tilbyr Oslo Economics internship for dyktige og engasjerte økonomistudenter. Årets interns er nå på plass for sommeren, og de har allerede kommet godt i gang med arbeidet. Studentene får mulighet til å delta i en rekke ulike prosjekter i løpet av sommeren, og får på denne måten et bredt innblikk i livet hos Oslo Economics.

Oslo Economics har stor glede av våre interns i gjennomføringen av våre pågående prosjekter. Studentene forteller selv at de synes internshipet så langt har vært lærerikt, og at de gleder seg til resten av oppholdet hos oss. Særlig trekker de frem muligheten til å anvende kunnskap og ferdigheter opparbeidet gjennom studiene i dagsaktuelle og samfunnsrelaterte problemstillinger som spennende.

Etter en lang vinter med strenge smittevernstiltak, ankommer internsene i en tid der samfunnet begynner å nærme seg det normale. Til tross for at de fleste av våre konsulenter fremdeles jobber hjemmefra, har vi tilrettelagt for at internsene kan utføre sine arbeidsoppgaver fra våre lokaler på Kronprinsesse Märthas plass dersom de ønsker det, og smittesituasjonen tillater det.

I sommer er følgende interns i Oslo Economics: Martin Haukland, Mathias Schioldborg, Mina Skille Mariussen og Martine Bergh Gundersen. Årets studenter har bakgrunn fra NHH, UiB, og UiO.

Vi gleder vi oss til å bli bedre kjent med våre interns!

Er du student og interessert i internship i Oslo Economics? Følg oss på sosiale medier, eller se våre karrieresider for mer informasjon.

Relevante artikler