Skipp navigasjon

Ledige stillinger i 2023

07.02.2023 - Jobb i Oslo Economics

Oslo Economics er fortsatt i vekst, og vi vil gjerne høre fra dyktige økonomer som kan bli en del av vårt team. Som konsulent i Oslo Economics får du mulighet til å jobbe med viktige samfunnsspørsmål i et ledende fagmiljø.

Oslo Economics tilbyr økonomiske analyser og gir råd til bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Vi jobber med prosjekter innenfor bransjer som konkurranse- og næringsøkonomi, helse og legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, energi, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media.

Analysene våre kan være et beslutningsgrunnlag for myndighetene, et informasjonsgrunnlag i rettslige prosesser, eller et grunnlag for interesseorganisasjoner som ønsker å påvirke sine rammebetingelser. Våre medarbeidere har omfattende økonomisk kompetanse, og vi har den nødvendige erfaringen for å forstå problemstillingene som oppstår i skjæringspunktet mellom marked og politikk.

Vi ser både etter kandidater med arbeidserfaring fra forskning, offentlig forvaltning eller privat sektor og nyutdannede eller snart ferdige kandidater. Uavhengig av om du er en etablert ekspert eller fersk og nysgjerrig, ønsker vi faglig engasjerte økonomer med samfunnsinteresse, gjerne med akademisk bakgrunn innenfor samfunnsøkonomi. Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Du bør ha gode formuleringsevner og sterke resultater fra høyere økonomisk utdanning (MSc, PhD).

Jobbsøknader sendes inn på vår karriereside innen 22.02.2023.

Kontakt gjerne Jostein Skaar eller Rolf Sverre Asp for mer informasjon om jobbmulighetene i Oslo Economics.

Kontakt
Jostein Skaar
Jostein Skaar
Rolf Sverre Asp
Rolf Sverre Asp
Relevante artikler