Skipp navigasjon

Årets summer interns har ankommet Oslo Economics 

24.06.2022 - Jobb i Oslo Economics

Hver sommer tilbyr Oslo Economics internship for dyktige og engasjerte økonomistudenter. Årets interns er nå på plass for sommeren, og de har allerede kommet godt i gang med arbeidet. Studentene får mulighet til å delta i en rekke ulike prosjekter i løpet av tiden sin hos oss, og får på denne måten et bredt innblikk i hvordan det er å jobbe i Oslo Economics. 

Oslo Economics har stor glede av våre interns i gjennomføringen av våre pågående prosjekter. Studentene forteller selv at de det er gøy og lærerikt å kunne ta del i mange ulike prosjekter innenfor ulike sektorer, og både få bidra i informasjonsinnhenting og rapportproduksjon. De setter pris på ansvaret og tilliten de får. De føler også de får utfordret deres ferdigheter innen analyse, kvalitativ og kvantitativ metode, samtidig som de lærer nyttige verktøy de kan ha med seg videre i utdanningen.  

I sommer er følgende interns i Oslo Economics: Alfred Løvgren, Irene Arveschoug Myklestu, Martine Krogsveen, Nora Hotvedt og Ole Kristian Reiming. Årets studenter har bakgrunn fra NHH og UiO.  

Vi gleder vi oss til å jobbe videre med våre interns gjennom sommeren! 

Er du student og interessert i internship i Oslo Economics? Følg oss på sosiale medier, eller se våre karrieresider  for mer informasjon. 

Kontakt
Jostein Skaar
Jostein Skaar
Magne Krogstad Asphjell
Magne Krogstad Asphjell
Relevante artikler