Skipp navigasjon

Mer enn 2,2 millioner nordmenn har høyt kolesterol. Hvorfor endrer vi ikke behandlingspraksis?  

18.03.2022 - Helse og life science

Hjerte- og karsykdommer er et folkehelseproblem, og en stor andel av sykdommene har sammenheng med høyt kolesterol. Torsdag 24. mars klokken 09.00-11.30 inviterer Novartis Norge AS til frokostseminar om en ny rapport om hjerte- og karsykdommer og hva som kan gjøres for å forebygge disse sykdommene. På seminaret vil Erik Magnus Sæther og Hanna Isabel Løyland fra Oslo Economics presentere rapporten.  

Alle som ønsker er invitert til å følge arrangementet enten fysisk eller digitalt. Meld deg på fysisk deltagelse her innen 22. mars 2022. Følg denne linken for oversikt over agenda for frokostseminaret.

Dato: 24. mars 2022 kl. 09.00 – 11.30 

Sted: Nationaltheatret Konferansesenter 

Kontakt
Erik Magnus Sæther
Erik Magnus Sæther
Relevante artikler