Skipp navigasjon

Arrangement om helse- og legemiddeløkonomi på Arendalsuka

11.08.2016 - Helse og life science

Oslo Economics skal delta i tre paneler som handler om legemiddel- og helseøkonomi under Arendalsuka, som starter mandag 15. august.

Erik Magnus Sæther skal være med i en debatt om innovative legemidler, med fokus på samfunnsøkonomi, bidrag til bedret livskvalitet og Norges muligheter ved fremvekst av en legemiddelindustri. Debatten finner sted onsdag 17.8 kl. 10-11. Les mer her

Oslo Economics er medarrangør på en debatt om etiske og samfunnsøkomiske perspektiver ved beslutninger om bruk av nye, kostnadskrevende kreftmedisiner.  Arrangementet er på fredag 19.8 kl. 9-10.30. Les mer her

Dag Morten Dalen presenterer en rapport fra BI og Oslo Economics, om betydningen av internasjonal legemiddelindustri for norsk økonomi, i et panel hvor temaet er investeringsmuligheter for legemiddelselskaper i Norge. Arrangementet er på torsdag 18.8 kl 13.15-14.30 Les mer her

Relevante artikler