Skipp navigasjon

Oslo Economics åpner Bergenskontor!

20.12.2023 - Uncategorized @no

OE-familien vokser med et splitter nytt hjem i Markeveien 1, midt på Torgallmenningen i Bergen sentrum! Bergenskontoret er en fullintegrert del av Oslo Economics, og samarbeider sømløst med ressurser i Oslo og Berlin.

«Jeg er stolt over den fagkompetansen vi har klart å samle i Bergen, som vil tilføre betydelig verdi for våre oppdragsgivere både regionalt, nasjonalt så vel som internasjonalt», uttaler managing partner Rolf Sverre Asp.

Oslo Economics bistår myndigheter, bedrifter og interesseorganisasjoner med økonomiske analyser og rådgivning. Våre tjenester omfatter samfunnsøkonomiske analyser, evalueringer, konkurranse- og markedsanalyser, sakkyndig bistand, konseptvalgutredning (KVU) og kvalitetssikring, finansielle analyser, helseøkonomiske analyser, kunnskapsinnhenting og strategisk rådgivning. Oslo Economics er et av de fremste konkurranseøkonomiske miljøene i verden, og ble nylig rangert blant de fremste 20 av Global Competition Review. Du kan lese mer om dette her.

Bergenskontorets medarbeidere omfatter senior manager Ingunn Bruvik Gjersvik, manager Jan Petter Fedje og economist Sindre Gripsgård. På nyåret forsterkes teamet ytterligere med senior manager Eileen Fumagalli (PhD), senior economist Linda Östergren (PhD) og senior economist Mai Nguyen-Ones (PhD). Våre ansatte ved Bergenskontoret har særlig tung kompetanse innen konkurranse- og markedsanalyser, og omfattende erfaring med nytte-kostnadsanalyser, evalueringer innen helseøkonomi, havbruk, kraft og samferdsel i tillegg til annen utredningserfaring.

Vi ser frem til fortsettelsen!

Kontakt
Rolf Sverre Asp
Rolf Sverre Asp
Relevante artikler