Skipp navigasjon

Ti nye ansatte i Oslo Economics

27.08.2020 - Uncategorized @no

Oslo Economics fortsetter å vokse, og så langt i 2020 har vi tatt imot ti nye engasjerte og kunnskapsrike konsulenter. De fleste av disse startet opp i august, og tar i disse dager fatt på spennende og viktig utredningsarbeid. Våre nye konsulenter i 2020 er Martin Bergqvist, Øystein Evenstad, Ingeborg Sofie Fretheim, Sindre Gripsgård, Sunniva Schumacher Hillesund, Ida Stavland Jakobsen, Mari Mjølhus Kristoffersen, Hannah Marøy, Nora Austad Sværen og Ingelin Vevle. Disse har til sammen styrket et allerede solid fagmiljø innenfor konkurranseøkonomi, helseøkonomi, empirisk metode, miljø- og ressursøkonomi, samferdsel og samfunnsøkonomiske analyser. Vi gleder oss til å jobbe sammen med våre nye kollegaer i tiden som kommer.

Hvis du er interessert i å bli en av oss, er vi alltid interesserte i å høre fra engasjerte og samfunnsinteresserte økonomer. Les mer om ledige faste stillinger og internships her og her.

Relevante artikler