Skipp navigasjon

TeliaSonera sitt oppkjøp av Tele2 godkjent av Konkurransetilsynet

05.02.2015 - Uncategorized @no

Konkurransetilsynet har vedtatt at TeliaSonera tillates å overta Tele2 sin norske virksomhet. Oppkjøpsavtalen innebærer at TeliaSonera overtar merkevarene OneCall, MyCall og Tele2. Med dette omfatter TeliaSoneras kundemasse i Norge nå omtrent 2,4 millioner kunder. Verdien av transaksjonen er ifølge Dagens Næringsliv 4,5 milliarder svenske kroner. Etter at Konkurransetilsynet varslet inngrep mot oppkjøpet har partene hatt anledning til å foreslå nye avhjelpende tiltak. Ett av disse tiltakene går ut på å la ICE overta 90.000 av Network Norway’s bedriftskunder samt eksisterende mobilnettverk. I tillegg inngår TeliaSonera en roamingavtale med ICE. Oslo Economics har sammen med advokatfirmaene Simonsen Vogt Wiig og Schjødt bistått partene i saken.

Les omtale av saken hos Dagens Næringsliv og hos Konkurransetilsynet.

For mer informasjon om saken, ta kontakt med Jostein Skaar.

Relevante artikler