Skipp navigasjon

Oslo Economics er en av Gasellene i 2013

09.12.2013 - Uncategorized @no

Oslo Economics er av Dagens Næringsliv (DN) kåret til nummer 23 av totalt 481 Gasellebedrifter i Oslo.

– Vi er svært stolte av å være på 23. plass på DNs liste over Gaseller, og dette motiverer oss til videre vekst, sier styreleder og partner Ove Skaug Halsos.

DN kårer hvert år Gaselle-bedrifter, som er virksomheter som minst har doblet omsetningen over fire år, har positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst. Det stilles også krav om at virksomhetene må ha hatt mer enn 1 mill. kroner i omsetning første år og at de er aksjeselskap. 2013 var første år hvor Oslo Economics kunne være på Gasellelisten.

– Nå gjelder det bare å følge opp i tiden fremover. Målet må være å få en enda bedre plassering på neste års liste, sier Skaug Halsos.

På topp på Gaselle-listen for Oslo finner vi nettbutikker med engros for kosmetikk og sportsutstyr og detaljhandel av biler og motorvogner. Av virksomheter som yter rådgivningstjenester generelt kom bare to høyere opp på lista enn Oslo Economics.

Relevante artikler