Skipp navigasjon

Årets winter interns har ankommet Oslo Economics

07.02.2022 - Uncategorized @no

Hver vinter tilbyr Oslo Economics internship for dyktige og engasjerte økonomistudenter. Årets interns skal være hos oss i seks uker i januar og februar, og de har allerede kommet godt i gang med arbeidet. Studentene får mulighet til å delta i en rekke ulike prosjekter i løpet av tiden hos oss, og får på denne måten et bredt innblikk i livet hos Oslo Economics.

Oslo Economics har stor glede av våre interns i gjennomføringen av våre pågående prosjekter. Studentene forteller selv at de synes internshipet så langt har vært lærerikt, og at det er morsomt å få være del av flere ulike prosjekter i ulike faser. Særlig trekker de frem muligheten til å anvende kunnskap og ferdigheter i dagsaktuelle og samfunnsrelaterte problemstillinger som spennende.

I vinter er følgende interns i Oslo Economics: Thomas Davis, Elisabeth Rustøen Skregelid, Svein Olav Sæter og Kristian Langrekken. Årets studenter har bakgrunn fra NHH og UiO.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med våre interns!

Er du student og interessert i internship i Oslo Economics? Følg oss på sosiale medier, eller se våre karrieresider for mer informasjon.

Kontakt
Jostein Skaar
Jostein Skaar
Magne Krogstad Asphjell
Magne Krogstad Asphjell
Relevante artikler