Skipp navigasjon

Winter interns i gang med arbeidet hos Oslo Economics

08.01.2021 - Uncategorized @no

Oslo Economics starter året 2021 med ekstra kompetanse i form av fem dyktige winter interns. Disse vil i en periode på seks uker bidra i en rekke spennende prosjekter i mange ulike sektorer. Årets interns studerer ved NHH, NTNU, UiB og UiO.

Den pågående smittesituasjonen gjør at arbeidshverdagen er langt fra normal. På tross av dette prøver vi å tilby studentene et godt innblikk i livet hos Oslo Economics, med blant annet kaffepauser og japansk kontoryoga via Teams. Vi tilrettelegger for at studentene kan jobbe fra våre lokaler dersom de ønsker det og smittesituasjonen tillater det, selv om de aller fleste av våre konsulenter jobber hjemmefra.

Studentene sier at de trives veldig godt på tross av den spesielle situasjonen, og at det er gøy å bruke kunnskapen sin i praksis på analyser av spennende og samfunnsaktuelle problemstillinger. De trekker spesielt frem at det å delta i flere prosjekter på ulike stadier i prosjektfasen gir et bredt innblikk i hvordan Oslo Economics jobber.

Oslo Economics er glade for tilgangen på så mange dyktige og engasjerte unge økonomer denne vinteren, og har stort utbytte av våre interns i gjennomføringen av våre pågående prosjekter. Vi er spesielt glade for at det er mulig å gjennomføre våre internships som planlagt, selv om den pågående pandemien skaper utfordringer i store deler av næringslivet og gjør arbeidshverdagen mer krevende for mange.

Følgende fem er for tiden winter interns i Oslo Economics: Jens Christian Brunstad, Ingrid Dørum Haug, Mina Henni Røhme, Ingvild Nitter Vestad og Klara Wade.

Er du student og interessert i internship i Oslo Economics? Følg oss på sosiale medier, eller se våre karrieresider for å holde deg oppdatert.

Relevante artikler