Skipp navigasjon

Arendalsuka 2019

13.08.2019 - Uncategorized @no

Oslo Economics deltar også i år i ulike arrangementer i Arendalsuka. Dette er temaene du kan få med deg som vi skal presentere:

Tirsdag 13. august (14:00-18:30, DM Arena) deltar vi på arrangementet Innovasjon – hvor går norsk helsetjeneste? Hva nå for sykehusene? Her presenterer Oslo Economics en analyse av immunterapi for kreftpasienter i Norge. Arrangementet foregår fra kl. 14:00 til 18:30. Se informasjon om arrangementet her.

Tirsdag 13. august (15:30-16:30, Hill Bar og restaurant), Nilsi spør – Oslo Economics sin rapport for Aktiv mot kreft gir svar. Les mer om arrangementet her.

Onsdag 14. august (9:00-10:30, Tyholmen frivilligsentral) lanserer vi en rapport om effektene av en videreføring av enerettsmodellen eller en lisensmodell for pengespill, utarbeidet for Extrastiftelsen. Les mer om arrangementet her. 

Onsdag 14. august (12:30-13:30, Nedre Tyholmen pakkhus) innleder Oslo Economics, sammen med Blodkreftforeningen og legemiddelselskapet Celgene til en samtale om hvordan sikre at pasientene framover tilbys den beste og mest moderne diagnostikken og behandlingen. Se informasjon om arrangementet her.

 

Relevante artikler