Skipp navigasjon

Åtte nye økonomer til Oslo Economics

11.12.2017 - Uncategorized @no

Vi har gleden av å ønske åtte nye, dyktige økonomer velkommen til Oslo Economics. De har en erfarings- og utdanningsbakgrunn som komplementerer og utvider kompetansen i teamet vårt, og som vil styrke Oslo Economics ytterligere. Alle vil starte hos oss i løpet av 2018.

I januar 2018 begynner Øystein Tengesdal og Eivind Moe Hammersmark. Øystein fullfører i disse dager sin siviløkonomutdannelse med fordypning i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI. Eivind begynner i Oslo Economics etter å ha fullført doktorgrad i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo.

Kine Pedersen er i ferd med å fullføre sin PhD i helseøkonomi og helsepolitikk ved Universitetet i Oslo. Hun begynner i Oslo Economics i februar 2018.

I august 2018 kommer Trygve Garmo, Margit Abel Grape, Johannes Bjørnstad Tyrihjell, Hanna Isabel Løyland og Anders Modum Bilet. Trygve, Margit, Johannes og Hanna fullfører mastergrader i Economics (tidligere samfunnsøkonomi) ved Norges Handelshøyskole våren 2018, mens Anders fullfører mastergrad i økonomisk analyse ved samme institusjon. Trygve og Margit har erfaring som summer intern hos oss i år.

Vi ønsker alle åtte hjertelig velkommen til Oslo Economics!

Relevante artikler