Skipp navigasjon

Oslo Economics søker erfarne bransjespesialister og ambisiøse yngre konsulenter

22.10.2013 - Uncategorized @no

Oslo Economics tilbyr økonomiske analyser og rådgivning i skjæringspunktet mellom marked og politikk. Våre oppdragsgivere er bedrifter, advokatfirmaer, myndigheter og organisasjoner. Vi er Norges ledende miljø innen konkurranseøkonomi og har rammeavtale både med Finansdepartementet og helseforetakene om å kvalitetssikre store investeringsprosjekter.

Vi arbeider innenfor bransjer som energi, helse/legemidler, IT, kultur/idrett, offentlig forvaltning, næringsøkonomi, næringsmiddelindustri, samferdsel og tele/media. Vi opplever en økende oppdragsmengde og søker flere medarbeidere.

  • Er du sektorspesialist og vil styrke vår posisjon i markedet?
  • Har du noen års relevant arbeidserfaring og har ambisjoner som konsulent?
  • Er du nyutdannet/snart ferdig med utdanningen med gode resultater?

Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Du bør ha god formuleringsevne og gode eksamensresultater fra høyere økonomisk utdanning, fortrinnsvis innenfor samfunnsøkonomi (MSc, PhD). Oslo Economics holder til i trivelige lokaler i Vika, sentralt i Oslo.

Vi imøteser din søknad med CV og karakterutskrifter på soknad@osloeconomics.no innen 13. november 2013.

Kontakt gjerne managing partner Rolf Sverre Asp, telefon 996 28 812 eller rekrutteringsansvarlig Jostein Skaar, telefon 959 33 827 for mer informasjon om Oslo Economics.

Relevante artikler